top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSecretaris

Verslag Voorjaarsconcert 2023

Bijgewerkt op: 21 apr. 2023

Afgelopen zaterdag hebben de slagwerkgroep en het orkest van harmonie Kunst na de Arbeid weer hun jaarlijkse voorjaarsconcert gegeven voor een groot aantal toeschouwers. De opening was een gezamenlijk mars, waarna een afwisselend programma volgde met voor de pauze het orkest met een epos over het leven van Cleopatra en de vraag van Bowie hoe het leven op mars is. We hoorden de bergwind in Mountain wind en verder een Frans festival en wat hits van Ed Sheeran. Dit alles afgewisseld met een tweetal stilstaande optredens van de slagwerkgroep.

Na de pauze werd Gilbert Bécaud geëerd, hoorden we een Iers klinkend Fairytal of New York en waren er bekende nummers van Stevie Wonder. Een mooie gezamenlijke mars was de St Louis Blues march, maar vooral de slagwerkgroep kreeg de handen warm geklapt na hun Mallemolen, een shownummer geschreven door hun instructeur Henk de Bruin, waarvoor zij een grote ruimte nodig hadden. Als afsluiting weer een gezamenlijk nummer, waarbij het publiek werd meegenomen een African Dream.

Een aantal van deze nummers zullen wellicht nog een keer te horen zijn als de KndA een buitenoptreden zal verzorgen op 22 juni a.s. bij de basisscholen in Moordrecht.


99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page